Bloom

Your one way

Maak kennis met essentiële oliën

Op een manier dat bij jou past!

“Waar het hoofd vol van is, loopt de mond van over”.
Dat gaat zeker op wanneer ik over essentiële oliën mag praten! Dat doe ik met liefde!
Vol enthousiasme neem ik je mee bij mij aan de keukentafel of aan die van jou, met een kopje thee erbij, in de wereld van de olie.
En vertel ik je alles over: Waar komt het vandaan? Wat kun je ermee? Hoe pas je het toe in je eigen dagelijks leven? Hoe kies je olie van de beste kwaliteit?

Daarnaast maken we gelijk voor jou een olie DIY zodat je gelijk kun ervaren wat het voor jou kan doen!

 

Keus uit thema
Het is ook mogelijk tijdens een workshop specifiek in te gaan op één onderwerp. Bijvoorbeeld ‘zwanger en baby’s’, ‘hormonen’, ‘emoties’, oliën in de tijd van de Bijbel. 
Een aantal workshops heb ik hier al vast voor jou klaargezet waar je uit kunt kiezen.

Heb je een specifieke wens? Geef het gerust aan me door.

Aantal deelnemers
Een workshop in een straal van 20 km van Veenendaal vanaf 4 deelnemers bij jou aan huis. Buiten deze straal van 20 km kom ik ook graag naar je toe. Echter ik reken hiervoor of Km of een grotere groep. Neem hiervoor contact met mij op voor de mogelijkheiden 


Events
Een Bloom Essentials Event staat met regelmaat op de agenda met elke keer weer een ander onderwerp waar we dan specifiek aandacht aan geven. Je kunt aan zo’n Event deelnemen via een ticket welke hier verkrijgbaar is. Daarmee reserveer je gelijk een plekje. Tip: Wacht nooit te lang want vol=vol!

Wat andere over Events van Bloom Essentials zeggen....

Deze avond had ik geboekt om iets meer kennis te maken met de oliën. Elze heeft me laten weten dat het heel veelzijdig ingezet kan worden en er ging toch wel een beetje een wereld open.
Het was best veel om te horen en te zien (voor een leek), maar mijn interesse groeide daardoor wel.Het zet me aan om het ook te gebruiken en bovendien was het een hele gezellige en knusse avond met afwisseling tussen info, ontmoeten, lekker eten en maken!
Een event van Elze zou ik zeker aanraden als je interesse hebt in het gebruik van oliën.

 

Julia

Bloom Member

Het Cosy Home Essentials Event was erg leuk!! Ik wilde graag meer te weten komen over de oliën waar Elze altijd zo enthousiast over praat. Samen met mijn moeder hebben we een top avond gehad.
Veel informatie gekregen waar we echt wat mee kunnen. En lekkere hapjes en drankjes.
Was een heerlijke ontspannen en gezellige avond. Op naar de volgende. Wie meer te weten wilt komen over deze oliën is bij Elze aan het goede adres.

Bea Palanda

Bloom Member

Ik ben geïnteresseerd in de oliën en het event was een mooi moment om er uitgebreid kennis mee te maken.
Ook maakte de uitnodiging mij nieuwsgierig en leek het mij een hele leuke avond te worden. Het programma was erg afwisselend.Haast te vol. Het Event was boven verwachting! Veel afwisseling. Zelfs nog creatief bezig geweest met groendecoratie.
De prijs vond ik zeker niet te hoog in verhouding tot wat werd aangeboden.

 

 

Truus de Bruin

Bloom Member

Neem contact met mij op!