It’s time to 
Bloom

So nice to meet you!

Ik ben Elze Ippel in mei 2019 getrouwd met Peter de liefde van mijn leven. We wonen in een jaren 30 huis welke we flink hebben verbouwd en nog steeds klussen we er op los om er ons eigen droomhuis van te maken.

Na jaren gewerkt te hebben als receptioniste/secretaresse besloot ik in oktober 2020 dat ik dit werk niet meer wilde doen. Ik wilde mijn dromen achterna en doen waar ik als klein meisje al blij van werd. Namelijk werken met bloemen.

In november 2020 richtte ik ‘t Theelichtje op en ben ik workshops groendecoratie voor in huis gaan geven.
Maar na 2 jaar heb ik besloten hiermee te stoppen. De etherische oliën kwamen op mijn pad..

Mijn kennis en ervaring die ik heb op het gebied van aromatherapie deel ik met je zoals ik dat ook bij een goede vriendin zou doen

Mijn verhaal
Een hele tijd geleden deelde een zus van mij al over deze oliën. Ik vond het maar vaag en dacht het is vast weer zo’n hype en deze keer doe ik daar niet aan mee. Ik heb er nog even naar gekeken en overal was wel een olie voor te vinden. Ik vond het te mooi om waar te zijn. Dus ik ging hier niet aan beginnen dacht ik…

Toch voelde ik ergens wel een twijfel..
…zou het dan toch? Tot ik vertelde dat ik zó moe was en gewoon niet meer mezelf voelde. De Hormonen namen de overhand van mij. . Ik voelde me veelal moe, futloos, sliep slecht en zei vaak nee tegen leuke dingen, omdat ik er gewoon geen energie voor had. Totdat een bekende van mij vertelde dat er diverse oliën waren die mij zouden kunnen ondersteunen. Dus dat was zeker het proberen waard. Daarnaast zou het me helpen voor mijn huid die onrustig was… Ik was op zoek naar een oplossing op een natuurlijke manier welke effectief zou zijn.

Baat het niet dan schaad het niet
en.. Kocht ik 2 olie flesjes welke ook wel het hormoonduo wordt genoemd.Ik ben gestart met de Progessence Phyto Plus en rolde deze elke ochtend en avond.. Na 2 weken vroeg ik aan m’n man: beeld ik het me nou in of ben ik inderdaad een stuk rustiger? We waren het er samen over eens, deze 2 flesjes gaan we gebruiken want als het zo snel al effect geeft dan zou het vast nog meer doen op de langere termijn…

Nog meer olie
Het duurde dan ook niet lang of ik kocht alsnog de starterkit van Young Living want als 2 oliën al zoveel doen dan is zo’n set vast een hele goede investering!
Toen de doos eenmaal binnenkwam en open ging…
Heerlijk! Het viel me gelijk op dat de oliën heel puur ruiken en absoluut geen synthetische bijgeur hebben.
Sterker nog.. Ik moest er gewoon even aan wennen hoe puur dit allemaal rook! De diffuser heb ik sinds we heb hebben elke dag gebruikt. Inmiddels heb ik er zelfde meerdere in huis..

Alle flesjes ben ik gaan uitproberen en nu gebruiken we de oliën op allerlei vlakken. Fysiek, mentaal, emotioneel, maar ook praktisch zoals voor muggen, vieze luchtjes etc.

Inmiddels gebruik ik ook de schoonmaakmiddelen zonder schadelijke troep, douchegel, gezichtsverzorging, tandpasta etc. We willen niet anders meer.

Mijn missie
Mijn missie is hier ontstaan. Want als dit zo’n grote impact had bij mij dan wist ik zeker dat dit ook bij andere vrouwen en ook gezinnen hun leven kon veranderen. Stap voor stap. Druppel voor druppel

Daar wordt iedereen blijer van. Daar ben ik van overtuigd!

Diffuser met olie van hoge kwaliteit